WhatsApp dobija brojna poboljšanja – evo šta je sve novo

Izvor: Niški portal | 19-Oct-2022 | 00:17
Tokom prethodnih nekoliko dana bilo je dosta vesti o funkcijama koje WhatsApp testira u okviru bete za Android, iOS i desktop.

Sada vam donosimo kompletnu listu funkcija koje su u pripremi. Neke od njih su u ranoj, dok su druge u poodmakloj fazi razvoja. Očekuje se da će neke od njih uskoro postati dostupne široj javnosti.

- Za sve poslovne korisnike, koji instaliraju najnoviju verziju WhatsApp Business za Android i iOS, dostupne su nove funkcije: novi interfejs za povezane uređaje, praćenje oglasa i preuređivanje kolekcija.
 
 


 
 
- WhatsApp redizajnira izvornu beta aplikaciju za Windows dodavanjem novog polja sa strane za aplikacije, odakle je lako moguće pristupiti ažuriranjima statusa, razgovorima, podešavanjima i korisničkom profilu. Odavde je moguće i odgovarati na ažuriranja statusa.

- Poslovni korisnici dobijaju i tab sa alatkama koji menja stari kamera tab u okviru najnovije verzije bete za WhatsApp Business.

- WhatsApp beta implementira i neke novitete za obradu poruka – izmenjene poruke će biti označene kao "Edited" i WhatsApp će korisnicima omogućiti do 15 minuta da izmene poruku nakon slanja.

- App Store je dobio ažuriranje koje omogućava reagovanje na izmenu statusa i ova opcija je dostupna gotovo svim korisnicima.

- Korisnici na iOS 16 platformi mogu ponovo da uređuju tekstualne poruke korišćenjem novih prečica za formatiranje teksta u okviru menija za akcije u okviru teksta.

- Stižu manje izmene za reakcije: do četiri reakcije će se prikazivati u chat balončićima onim korisnicima koji instaliraju WhatsApp betu za Android 2.22.22.12.

- Neki korisnici će moći da ubace link ka oznakama kada podele ažuriranje svog statusa.
Komentari
0
Pošalji komentar
TCN 4qf
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: