Zbog Dragane Mirković turisti razgrabili smeštaj u Sokobanji

Izvor: Niški portal | 17-Jun-2022 | 00:24
Dragana Mirković nastavlja letnju seriju koncerata spektakularnim nastupima za pamćenje u okviru kojih 10 avgusta nastupa u Sokobanji.

Ovu informaciju potvrdila nam je i sama pevačica koja nije skrivala oduševljenje zbog predstojećeg druženja u jednoj od najposećenijih banja u Srbiji.
 


- Jako se radujem dolasku i druženju sa publikom u Sokobanji. Obećavam puno dobre muzike i još jedno nezaboravno veče, kažala je folk diva Dragana Mirković ekskluzivno za našu medijsku kuću.

Dragana obara rekorde gde god se pojavi, a za razliku od svojih koleginica ona peva čak i do tri sata dok se nakon nastupa strpljivo slika sa svojim mnogobrojnim fanovima koji dođu iz zemlje i inostranstva.

- Osim slikanja sa fanovima Dragana spada u retke javne ličnosti koje traže da se njenoj publici omogući da budu do same bine, a ne da ih obezbeđenje razdavaja od nje. Za nju je njena publika svetinja. Pored toga članove svog fan kluba koji pevačicu prate u stopu često zna da vodi na druženje u kafić, otkriva naš dobro obavešten izvor.
 
Više naših sagovornika iz Sokobanje sa kojima smo razgovarali navode da im se javljaju u povećanom broju turisti koji žele da iznajme smeštaj za period od 10 avgusta datuma kog Dragana Mirković nastupa u Sokobanji i ističu da je već sada evidentno da su pevačica i njen koncert doprinela povećanju broja turista.
 
Inače, Sokobanja spada u red najpopularnijih banja u Srbiji, odnosno nalazi se na drugom mestu odmah posle Vrnjačke banje koja po broju gostiju zauzima prvo mesto.
Komentari
0
Pošalji komentar
xx3 XJg
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: