Odličan nastup u Sofiji i drugo mesto niških basketaša u kolicima

Izvor: Niški portal | 27-Sep-2022 | 06:48
Niški košarkaši u kolcima nastavljaju sa međunarodnim aktivnostima i uspesima. Proteklog vikenda bili su sa dve ekipe bili gosti na turniru basketa u kolicima koji se tradicionalno održava na jednom od centralnih sofijskih trgova – na platou Nacionalnog dvorca kulture (NDK). U konkurenciji ekipa iz Bugarske, Srbije i Grčke, „trojka" u sastavu Dejan Šimandli, Nemanja Tadić i Filip Jovanović je osvojila drugo, a Slaven Nonković, Aleksandar Dinić i Miljan Hadžović, poslednje peto mesto.
 
 
„Zahvalni smo našem bratskom klubu BKHU Levski na pozivu. Ekipa KKK Nais 1 je odigrala odlično, a reprezentativci Nemanja Tadić i Filip Jovanović potencijalno mogu da budu jedan ozbiljan i ubojit tandem. Imaće prilike za uigravanje u narednoj sezoni, očekujemo dosta od njih. Ekipa KKK Nais 2 je platila danak mnogim promašenim zicerima." – rekao je predsednik KKK Nais, Dejan Šimandli.
 
Predsednik KKK Nais, Dejan Šimandli, osvrnuo se na poteškoće koje su se desile pred put u Sofiju.
 
„Neigranje kapitena Bratislava Kostića koji nas je bodrio u Sofiji, te izostanak Aleksandra Marinkovića i Dušana Lazarevića, umanjio nam je šanse za bolji plasman. To je uticalo da obe ekipe KKK Nais na turniru u Sofiji igraju bez rezervnog igrača. Međutim, zadovoljni smo. Niko nije nezamenljiv." – objasnio je predsednik Šimandli.
 
Konačan plasman na turniru u Sofiji je sledeći: BKHU Levski 1, KKK Nais 1, BKHU Levski 2, MGS Panseraikos i KKK Nais 2. 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
bLI 74x
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: